fbpx
Terapie pentru viață împlinită

De ce sa investesti in cursuri de dezvoltare personala

Motive pentru care sa investesti in cursuri de dezvoltare personala Aida Ivan

 

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa iti poti modifica modul de gandire pentru a realiza mai mult? Ti-ai pus problema cate lucruri ai realiza daca acea galagie din ganduri te-ar parasi, macar pentru scurta vreme? Ti s-a intamplat sa iti dai seama ca ti-ar fi utile niste butoane pe care sa apesi ca mai apoi iti resetezi mintea? Acest lucru se intampla prin aceste cursuri de dezvoltare personala pe care eu ti le propun. Dintre milioane de propuneri de traininguri si forme de educatie pe care le gasesti online, cea pe care ti-o propun eu apeleaza la cele mai de pret resurse pe care le ai: mintea si sufletul tau.

 

Cursurile de dezvoltare Aida Ivan iti propun o alta abordare, care functioneaza diferit pentru ca apeleaza la resursele tale interioare.

 

Motive  reale sa participi la cursurile de dezvoltare personala Aida Ivan si prin ce sunt diferite acestea

 

Fiecare curs este diferit, la fel si fiecare trainer. Numai ca eu nu am abordare de trainer, ci de psiholog, de specialist care cunoaste mintea si mecanismele prin care aceasta poate sa iti fie prieten sau dimpotriva.  Nu vei gasi la mine abordarea NLP, ci mai degraba un mod de aliniere cu tine insuti, ca tu sa fii in continua rezonanta si acceptare cu tine, ca mai apoi sa dai tot ce e mai bun.

cursuri de dezvoltare personala Aida Ivan - mindfulness si meditatie

Nu exista o definitie pentru cursurile de dezolvare personala pe care ti le propun pentru ca este  cel putin incomod sa dai o definitie a dezvoltarii umane fara a te raporta la altceva, altcineva sau tu cu tine in alt moment al vietii.

Cursurile de dezvoltare personala pe care le propun nu te provoaca sa fii in competitie cu altii, ci in aliniere cu tine

 

Stiu ca este o lume competitiva, poate acesta este unul dintre motivele pentru care iti doresti sa apelezi la cursuri de dezvoltare personala. In 2018, într-o era a tehnologiei, a vitezei, a unui Bucuresti supra-aglomerat un curs de dezvoltarea personala care nu iti propune pastila pe repede inainte spre succes poate aparea drept o curiozitate. Aceasta este diferenta abordarii mele.

cursuri dezvoltare personala Aida Ivan

Totusi, eu iti propun altceva. Iti propun sa te gasesti pe tine si resursele tale interioare ca tu sa faci ce este mai bine. Mai bun pentru tine, munca ta, relatiile tale interpresonale, relatiile tale de dragoste.

 

Nu te provoc nici macar sa fii mai bun decat tine. Iti sunt alaturi sa te gasesti si sa faci alegerile  potrivite pentru tine.

 

Cursurile de dezvoltare personala iti propun o abordare stiintifica dar umana, pentru ca stiu ca esti unic

 

Cursurile de dezvoltare personala pe care le vom face impreuna au la baza nevoia ta de dezvoltare si stiinta mea de a ajuta oamenii sa se descopere. Stiu ca esti unic si chiar in timpul cursurilor de grup abordez educatia nu ca pe o reteta, ci ca pe un mod de comunicare interumana, dar mai ales ca un proces de autocunoastere.

Nu iti arata cum sa fii, ci te ajut sa te gasesti pe tine.

Cursuri de dezvoltarea personala Aida Ivan- etape

 

Cursurile  de dezvoltare personala pe care le vei urma cu mine nu au nevoie de tone de manuale ca tu sa evoluezi

 

Iti voi fi alaturi in procesul de dezvolare, dar niciodata nu iti voi impune teancuri de manuale pentru ca eu te ajut sa gasesti cea mai buna resursa in tine. M-am educat tocmai pentru a cunoaste modul in care mintea noastra si gandurile noastre functioneaza, de unde vin si cum poti fi schimbate ca mai apoi sa iti fiu alaturi sa gasesti cele mai importante resurse in tine. Mai poi, vei alege singur ce este potrivit pentru tine si ce lectura sa alegi. Iti pot da resurse de psihologie sau de dezvoltare personala  daca vrei, dar in primul rand sa te cunosti .

 

Ai vrea sa stii mai multe inainte de a te inscrie la cursuri de dezvoltare personala? Iti fac o alta propunere: vino la una dintre sesiunile de mindfulness care se tin in fiecare marti. Iti garantez ca vei veni si a doua oara,  iar mai apoi te vei inscrie la cursuri! Te astept!