Aida Ivan - psiholog Bucuresti - sector 3

Opiniile mele în calitate de psihoterapeut

Am ezitat să adun aceste materiale pe website pentru că eu, de fel mă implic în a face  ca psihoterapeut, mai degrabă decât în a vorbi. Totuși aceste opinii mă reprezintă în calitate de psiholog, sunt reale și fac parte din activitatea mea. Este, până la urmă, o altă formă de a mă cunoaște.

Nu voi comenta mai departe temele din materialele media, vă invit dacă acest lucru vă ajută să mă cunoașteți și prin intermediul acestora. Altfel, vă invit să ne cunoaștem la cabine, într-o tabără spirituală și, de ce nu, ca între oameni, la o cafea!

Aida Ivan – Opinii Consiliere psihologică

Nu am adunat toate opiniile pe care le-a împărtășit reprezentanților media în calitate psiholog, dar aici găsiți unele dintre cele mai recente. Multe dintre ele se referă la psihologia copilului sau a adolescentului, grație experienței mele. Expertiza mea este mult mai amplă, iar abordarea mea de consiliere este holistică

Aida Ivan – despre Yoga, Meditație și Psihologie

Las media să scrie despre lumea exterioară. Eu, vă  invit sa urmariti materialele care le scriu special pentru voi, scurte articole despre psilogie, psihic, suflet, trup și  lumea interioară în care trăim.