fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Terapeut

Cătălin Becea

 

Cred că fiecare dintre noi ajunge la un moment dat să își pună întrebări cu privire la “încotro mă duc?”, “mă aflu unde vreau să fiu?” sau “este totul în regulă cu mine și relația mea cu ceilalți?”

Viața în aceste timpuri este plină de provocări care evoluează o dată cu lumea în care trăim. Unii sunt mai norocoși și prin natura lor înnăscuta se adaptează mai ușor la dificultăți. Unii avem nevoie de puțin ajutor, poate de puțină grijă, de puțin ghidaj sau poate doar cineva cu care să vorbim, să ne spunem amarul, suferința, o persoană în care să găsim înțelegere, acceptare sau doar o părere obiectivă. Nu este un lucru bun sau său să ai nevoie de puțin ajutor… este ceea ce e, și în viață jucăm cu cărțile ce ne-au fost date.

***

Mă numesc Cătălin Becea, sunt terapeut, și mă simt împlinit atunci când sunt alături de oameni care evoluează spre starea lor de bine. Dacă rezonezi cu cele scrise de mine, te invit să discutăm despre cum te pot ajuta în călătoria ta.

“Unii psihologi cred ca suntem produsul mediului, alții afirmă că noi modelăm mediul după nevoile noastre.
Catalin Becea – terapeut

Eu cred că adevărul este undeva la mijloc. Fiecare om se naște cu atuurile sale și cu niște vulnerabilități, iar fiecare mediu prezintă niște avantaje și niște dezavantaje.

Întrebarea este, cum reușim să ne adaptăm armonios mediului în care dorim să trăim astfel încât să ne folosim avantajele personale în acord cu nevoile mediului și cum putem utiliza avantajele mediului pentru a evolua dincolo de vulnerabilitățile noastre.”