fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Psiholog online

Oare de cate ori nu ti-ai dorit sa poti vorbi cu un psiholog online, fara sa ajungi la cabinet? Oare de cate ori nu te-ai gandit ca ai dori sa stai de vorba cu un psihoterapeut, dar programul de la birou nu ti-a permis sau poate, pur si simplu nu ai un terapeut in orasul tau? Sau poate, te-ai gandit de multe ori ca ti-ar fi mai simplu sa vorbesti cu un psiholog daca nu ai fi la o respiratie distanta?

 Vremurile actuale arata ca online e simplu si sigur. 

Terapia online este cea mai simpla, rapida si moderna cale in zilele noastre. Iar mai nou, cea mai sigura. Psihoterapia online poate fi raspunsul la intrebarile tale.

Este diferita terapia cu un psiholog online?

 Suntem intr-o lume moderna, iar acum comunicarea pe Internet este chiar mai rapida, mai adaptata erei noastre decat comunicarea fata in fata. Pana la urma, relatia intre client si psiholog este una de incredere, iar terapia este o forma de comunicare. Procesul terapeutic s-ar desfasura la fel, singura diferenta ar fi ca vom comunica mediat de Internet, de un computer.   

Ultima perioada ne-a aratat ca un terapeut online este acolo pentru tine oricand, oricum si, mai ales, cand ai nevoie. Aceasta chiar si in conditiile in care nu poti iesi din casa. 

 Sesiunile de terapie se vor desfasura fie pe WhatsApp Web, fie pe Skype, tu alegi cea mai potrivita metoda pentru tine.

Cum te pot ajuta eu ca psiholog online?

Sunt psiholog, iar menirea si vocatia mea este sa ajut oamenii sa se gaseasca pe ei insisi, sa isi gaseasca calea, sa atinga pacea cu ei insisi si  sa evolueze. Iar pe tine te pot ajuta simplu online.

Sunt terapeut cu specializari in terapie cognitiv comportamentala, existentialist- umanista, hipnoza clinica si neurofeedback. Am ales sa urmez toate aceste specializari, sa ma dezvolt pentru a intelege omul in complexitatea lui, pentru ca fiecare persoana este unica.

 Ca psiholog online iti sunt aproape si te ajut precum te-as ajuta la cabinetul din Bucuresti. Fac sesiuni de terapie de cuplu daca relatia ta cu partenerul tau sau relatia ta cu tine sufera.  

Ca psiholog online te ajut sa treci peste anxietate, blocaje, frici si dependente, la fel cum s-ar intampla fata in fata.

Ca psiholog online te ghidez in dezvoltarea personala in sesiuni de life coaching.

 Psiholog pentru adolescenti online

Imi place sa lucrez cu adolescenti, copii si tineri. Mai mult de 14 ani am lucrat ca psiholog intr-o scoala privata, perioada care mi-a adus bucurie.  A fost dincolo de meserie, am simtit-o ca parte din vocatie si menirea mea de a ajuta oameni. Din acest motiv chiar am creat un program de consiliere pentru adolescenti si parinti, un program care schimba modul in care generatiile interactioneaza. 

Iar daca tu simti ca e nevoie sa imbunatatesti starea de bine a copilului adolescent sau comunicarea cu el, iti sunt alaturi prin experienta si cu drag.  Poti alege  terapie online sau la cabinetul din zona Calea Victoriei 128A, sector 1, Bucuresti. 

Terapie de cuplu online

De ce terapie de cuplu online? Relatiile de cuplu se construiesc si se pastreaza precum o casa. Uneori si casele au nevoie de imbunatatire, de consolidare, alte ori poate e doar timpul sa luati decizia sa reconstruiti alta. Poate uneori ajungeti de la armonie la o relatie toxica, de dominanta, de infidelitate, de durere, de nepasare. Sau poate asa a fost dintotdeauna si nu stiti decat ca va doare unde sunteti. Oricare ar fi situatia va sunt alaturi sa va ascult fara sa judec si sa va ghidez ca voi sa gasiti raspunsuri si, poate, sa luati decizii. 

Prin terapie de cuplu online va pot fi alaturi sa va redescoperiti. Pe voi sau poate o noua relatie, aceeasi, dar reconsolidata precum o casa. Sau pur si simplu cale de eliberare spre o noua relatie.  Va sunt alaturi oricum. Primul pas incepe prin a cere ajutor. 

De ce ai alege terapie online?
 •  Pentru ca pur si simplu ai inteles ca ai nevoie de terapie si nu ai un consilier in orasul tau.
 •  Pentru ca orele lungi la serviciu nu iti permit sa te mai deplasezi dupa program la cabinet si ai prefera ca pauza de masa sa ti-o dedici avand grija de gandurile tale, de sufletul tau.
 •  Pentru ca psihoterapia online poate fi, uneori mai ieftina. Aceasta pentru ca timpul de multe ori costa bani, la fel si benzina.
 • Pentru ca in vremurile actuale este sigur si intotdeauna accesibil. 
 •  Pentru ca oricat de banal ar suna, psihologul tau online este la un click distanta.
 Parerea clientilor nostri despre  terapia online?
 • ”Pe perioada lockdown-ului am cedat. Imi era frica de orice, iar anxietatea ma cuprindea ori  de cate ori ieseam din casa. Ajunsese sa imi fie frica sa ies la cumparaturi. Iar cand ajungeam in magazine,  distantarea la mine devenise de 5 m. Daca afla vreun reporter, ma vedeam exemplu la stiri. 🙂 Iar cand nu ma puteam sa ma departez, deveneam agresiv cu cei care, credeam eu, vin spre mine. Am scris Aidei si inca de la prima interactiune m-am simtit ok, fiindca am auzit un om care nu imi spune ca sunt razna. Apoi ne-am intalnit pe skype o data pe saptamana.  Sunt progresiv mai bine, sunt relaxat la shopping si chiar imi prinde bine sa ies. Dupa cum vedeti, imi recastig umorul. ” AR – Timisoara
 • ”Tot ce credeam eu ca e o relatie minunata, a devenit durere cat am stat inchisi in casa. Ne certam din absolut orice.  Imi era frica sa deschid gura sa nu iasa un nou scandal. Dupa ce am inceput sa vorbim amandoi cu Aida pe whatsapp, am aflat ca de fapt si lui ii era frica de gura mea. Suntem mai bine? Da, vorbim, colaboram, nu urlam.” – MT – Bucuresti.
Cum procedam in cazul terapiei online?
 • 👉 ma contactezi, comunicam si stabilim cum te pot ajuta.
 • 👉 agream sa facem terapie impreuna.
 • 👉 iti trimit proforma pe adresa de email (daca esti de acord cu utilizarea acesteia si este dreptul tau sa refuzi sa o comunici. din pacate fara numar de telefon si adresa de email nu putem colabora).
 • 👉 imi platesti onorariul (pretul) pentru prima ora de psihoterapie.stabilim impreuna data, ora si modul in care ne intalnim online (via Skype sau Whatsapp)
 • 👉ne intalnim online.

UNDE POTI PLATI SESIUNEA DE PSIHOTERAPIE ONLINE:

S.C. INSPIRING MOMENTS S.R.L .

CUI: 38831260

IBAN: RO06RZBR0000060020613076, Deschis la Raiffeisen Bank