fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Hipnoza Pro – Intinerire

De ce vorbim despre anti? Anti imbatranire, anticelulitic, antirid?

Eu refuz sa mai folosesc aceste cuvinte. De ce? Simplu. Deoarece ele programeaza negativ.

Oare nu ar fi mai eficient pentru creierul nostru sa auda cuvinte precum pro intinerire, pentru o piele ferma, pentru o piele frumoasa si sanatoasa? Eu sunt sigura ca da.

Asadar, pentru ca ma preocupa sanatatea si frumusetea, atat fizice cat si mentale, ale sufletului, am creat o metoda de mentinere a unei stari de bine si de echilibru intern si extern prin hipnoza, prin reprogramare a credintelor ce ne blocheaza accesul la resursele noastre si prin exercitii fizice specifice menite sa ne asigure mobilitate, flexibilitate, echilibru si o piele luminoasa si ferma.

Ce este hipnoza pro intinerire?

Hipnoza pro intinerire- un set de sugestii ce ii reamintesc creierului sa utilizeze tot ce are nevoie pentru a mentine organismul intr-o stare de functionare optima.

Inseamna aceasta oare ca trecerea timpului nu ne va mai marca? Desigur ca da. Trecerea timpului este inevitabila, modul insa in care ne raportam la aceasta este subiectiv. Putem invata cum sa ne folosim de puterea imaginatiei ca training mental de modificare a credintelor ce nu ne sunt benefice, cum ne putem explora interiorul pentru a descoperi acele resurse ce pana acum nu am stiut cum sa le folosim sau daca macar exista. Iar convingerea mea este ca da, ele exista. In fiecare dintre noi, femeie sau barbat, indiferent de varsta, de nivelul de educatie sau de cultura sau de inteligenta. Noi toti avem acest organ extraordinar, creierul, al carui potential nu il folosim suficient si nici foarte eficient de cele mai multe ori.

Deveniti stapanii propriului organism si haideti ca impreuna sa ne reeducam in favoarea noastra, a unei vieti frumoase, lungi si armonioase.

Asadar, va invit sa pornim impreuna intr-o calatorie unica la finalul careia veti fi uimiti!