fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Secretele Seductiei Feminine

intalnirea psiholog Aida Ivan seductie feminina- intalnire

Secrete orientale ale seductiei feminine

Dragele mele,
Mi-am propus sa creez un program  de dezvoltare personala prietenos, ca o intalnire intre fete mai degraba, despre feminitate, despre seductie feminina.   In acesta va impartasesc cum sa folosim ingredientele Orientului ca pe un condiment savuros si delicat, nu ca pe o arma.

Ce vom face?

 intalnirea psiholog Aida Ivan seductie feminina- intalnire
1. posturi de yoga pentru mentinerea tineretii
2. exercitii specifice de respiratie
3. meditatii scurte destinate mentinerii tineretii si a unui tonus bun
4. nutritie- apa si alimentatie
5. arome orientale – parfumuri
6. creme si uleiuri esentiale
7. suplimente pentru frumusete si sanatate feminina
9. trucuri – atitudine, imbracaminte, machiaj

Secretul feminitatii? Frumusetea vine de la interior catre exterior.

Femeie! Intotdeauna mi-a placut sa fiu femeie. Am fost mereu fascinata de senzualitatea ei, de forta ei, de frumusetea si lumina ei. Si totusi, ma uit la ea in ultimii ani si observ schimbarea.
Nu imi place mereu. Sigur, imi place faptul ca  a reusit sa iasa din necunoscut, sa isi construiasca cariere la care doar barbatii aveau voie sa viseze, sa se faca vazuta si auzita. Asta este minunat!
Dar ceaa ce nu imi place este ca s-a masculinizat, ca parca nu mai stie sau nu mai are voie sa fie feminina, seducatoare, delicata.
Au imbracat-o in camasa si pantaloni, i-au pus chiar si cravata si i-au spus ca trebuie sa fie dura, sa nu mai planga, sa nu isi mai arate sensibilitatea, pentru ca, pentru a reusi in lumea barbatilor, trebuie sa fii ca ei.
eu insa nu cred asta. Eu cred ca putem reusi si mai mult tocmai daca NU suntem ca ei. Pentru ca nici barbatul nu prea mai stie cum trebuie sa fie. Dar asta este o alta discutie.
Acum ma refer la ea- femeia superba, regina senzualitatii si a sensibilitatii, vulnerabila si extraordinar de puternica in acelasi timp, inocenta si misterioasa, senzuala si seducatoare.

Despre EA este vorba si pe EA o invit la acest eveniment dedicat exclusiv femeii.

O invit sa descopere lucruri noi despre ea, despre corpul ei, despre cum sa isi deblocheze enormele resurse existente astfel incat sa redevina FEMEIE. O invit sa se cunoasca pe sine si sa inceapa sa isi acorde atentia si valoarea pe care le merita.
O invit sa incerce arome noi si deosebite din frumosul Orient si sa invete sa isi creeze singura propriul parfum, unic si special.
O invit sa invete sa aiba grija cu adevarat de pielea ei, alegand produse desosebite, necunoscute pe piata romaneasca si pe care sa le adapteze la prorpiile sale nevoi.
O invit sa isi dea voie sa fie frumoasa, eleganta, misterioara si seducatoare.
O invit din toata inima mea sa vina alaturi de mine pentru 4 ore de magie si seductie feminina! 

Vrei sa participi?

Trimite-mi la un email la Contact @ aidavan.ro  și stabilim împreuna detaliile.

Aici te inscrii singura, impreuna descoperim seductia feminina. Contacteaz-ma si discutam detaliile de pret, cand si organizarea programului de seductie feminina.

 

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.