mindfulness- cabinet psihoterapeut Aida Ivan

Programul “Fericire si Mindfulness”

 

Ce este fericirea? Cu totii o cautam, indifferent de modul in care o facem, de numele pe care i-l dam,de locul unde credem ca se afla sau de persoana careia i-o atribuim.

Astfel, fie ca ne dorim o relatiemai buna cu ceilalti sau cu noi insine, un copil, un job mai bun sau o suma mai mare de bani care sane ajute sa ne satisfacem nevoile, fericirea este mereu cautata, dorita, ravnita!


Cand ai zambit ultima data fara vreun motiv anume? Cand te-ai uitat ultima data in ochii cuiva drag si ai simtit lumina din sufletul lui? Cand ai ales sa te opresti si sa te bucuri doar de linistea clipei?

Un zambet, un compliment, o bataie pe umar, un rasarit sau un apus si nimic altceva, un cer senin si un fior de libertate…toate acestea sunt mici daruri ale fericirii.

Pentru ca, vedeti voi, dragii mei, fericirea exista deja. Ea traieste in noi, in fiecare celula, in fiecare moment. E doar umbrita de valurile vietii, de griji si insatisfactii, de micimea si egoismul societatii.

Asa ca, haideti sa o descoperim impreuna, sa o transpunem in realitate, in relatiile noastre, in cariera si in fiecare moment al fiecarei zile pe care alegem sa o petrecem traind.

Ce vom face: Vom pune intrebari, vom gasi raspunsuri si strategii, vom pune in aplicare tehnici (simple) de constientizare si mindfulness

Cand: 3-4- 10 Martie
3 Martie 10.00- 16.00 Modul 1- Introducere- Ce este fericirea? – teorii, cercetari, concepte
4 Martie 10.00- 16.00 Modul 2- Mindfulness- principii si tehnici
10 Martie 10.00- 16.00 Modul 3- Fericire si Mindfulness- aplicatii practice


Cat costa: 150 lei/ modul


Unde: Centrul Mindshift: Calea Victoriei nr. 126, etaj 2
Pentru inscrieri sau orice fel de intrebare va rog sa ma contactati completand formularul alaturat sau la tel. 0720 918 560.