fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Despre liniste

mindfulness- cabinet psihoterapeut Aida Ivan

Despre liniste

Cand a fost ultima data cand ai ales sa te bucuri de liniste? Cand a fost ultima data cand ai stat macar o ora in tacere, ascultand linistea? Sau doar bataile ceasului de pe birou? Ori poate cele ale inimii tale nelinistite?

Linistea…o sursa minunata de inspiratie, o resursa la indemana pe care nu o folosim indeajuns. Sunt oameni care o refuza total, neintelegand-o, alungand-o ca pe o piaza rea. Le e teama de ea, ii deranjeaza, ii obliga parca sa se gandeasca …la ei, la viata lor.

Dar toti am facut sau facem asta uneori, atunci cand nu suntem poate pregatiti pentru a ne uita la noi insine.

Ne e teama de ceea ce vom vedea? Ne e teama ca linistea, a sta singur in liniste, este un fel de …a muri, a ti se suspenda existenta? Pentru ca si atunci va fi liniste? Poate. Sau poate doar nu v-ati gandit pana acum cat de multe putem descoperi in liniste. O lume intreaga ni se dezvaluie in fata ochilor, intrebari noi si raspunsuri uluitoare, de neimaginat inainte, se nasc, idei indraznete apar, solutii la diverse situatii etc.

Ai curaj si stai in liniste. Vei deveni dependent de ea ☺

mindfulness- cabinet psihoterapeut Aida Ivan

Linistea te asculta si te intelege, te ajuta sa-ti gaseste drumul, sensul. In haos este prea putina claritate. Zgomotul cotidian ne mentine ca  intr-o transa ce ne impiedica sa ajungem la noi insine.

Provocarea mea pentru voi este: acordati o sansa misterioasei linisti, dati-i voie  sa va dezvaluie secretele. Stati timp de o saptamana cate 30 minute pe zi in liniste. Nu faceti nimic. Nu va ganditi la nimic deosebit. Nu cititi, nu desenati, nu scrieti, nu va uitati pe Facebook. Doar stati. Si ascultati. Si atat.