fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Scrisoare de recunoștință

Cine am fi fără oameni din jurul nostru? Unde am ajunge vreodată dacă nimeni nu ar fi acolo pentru a ne arăta, într-un fel sau altul, drumul sau o parte a lui?aida ivan

Cum ar fi viața noastră fără prieteni, fără cei lângă care muncim, râdem, plângem poate uneori, sărbătorim, creăm , creștem?

Fără ei, toți aceștia, nu am fi mare lucru, nu am face prea multe, nu am ajunge prea departe.

Aceasta este scrisoarea de recunoștință pentru clienții mei și pentru toți colaboratorii mei, colegii mei, oameni fără de care eu, AIDA IVAN, nu aș exista din punct de vedere profesional. Așadar, vă mulțumesc în primul rând vouă, clienților mei, copii și adulți, părinți și cupluri. Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o de-a lungul atâtor ani, pentru curajul de a-mi împărtăși secretele voastre, planurile voastre, temerile voastre, de a urma calea auto-descoperirii, a creșterii personale, a schimbării și de a îmi îngădui să fiu alături de voi în tot acest timp.

  • • •

scrisoare de recunostinta

Am plâns și am râs împreună, am fost serioși sau am glumit, poate uneori v-a supărat ceva ce am făcut sau spus (sau faptul că răspund foarte greu la mesaje, uneori chiar uit să o fac-dar voi știți că nu o fac din răutate sau din neglijență, ci doar din cauza lipsei de timp). Si pentru aceasta va mulțumesc.

Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat, pentru tot ce mi-ați arătat despre voi dar și despre mine în cadrul fiecărei discuții, pentru faptul că m-ați determinat să învăț mai mult, să studiez mai mult, să mă dezvolt și să cresc.

Vă mulțumesc vouă, colegilor mei, din toată inima mea. 

Vă mulțumesc pentru că ați ales să fiți alături de mine, pentru că îmi acordați timpul și încrederea voastră și mai ales pentru că mă suportați și mă iubiți așa cum sunt (uneori simpatică, alteori nu).

Vă mulțumesc pentru faptul că sunteți niște oameni minunați, niște adevărați profesioniști și niște prieteni alături de care este o bucurie să lucrez și să fiu. Fiecare dintre voi participa la tot ceea ce aducem in viețile oamenilor ce vin către noi; fiecare, în felul lui, aduce un zâmbet pe fetele celor ce ne deschid ușa.  

 Formăm o echipă frumoasă și valoroasă iar eu vă sunt profund recunoscătoare pentru că îmi permiteți să fac parte din ea. Fără voi, fiecare dintre voi, Living Psychology nu ar fi existat, nu ar crește și nu va putea deveni ceea ce noi ne dorim.

Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc

„Sărbători Fericite „

iar Anul 2023 să vă fie exact așa cum vi-l programați!❤

😉