fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Feminitatea si frumusetea TA interioara- Calatoria magica 

workshop feminitate

De ce este o Calatorie Magica? 

Pentru ca este vorba despre tine, despre prietenele tale, despre noi. Noi, femeile. Aceste fiinte ce merita tot ce e mai bun, ce asteapta sa fie descoperite si redescoperite, ce se dezvaluie incet si misterios. Despre noi toate este vorba.  

workshop feminitate

Vom incepe impreuna o calatorie speciala la finalul careia vom descoperi portretul Zeitei din fiecare dintre noi. Eu nu am vazut om urat. Am vazut doar oameni nedescoperiti, oameni fara curajul de a se privi in oglinda si a da voie sufletului sa vorbeasca, oameni inchisi in mici colivii create de parinti, societate, idei preconcepute, modele false etc. O autocunoastere autentica va scoate la iveala o frumusete extraordinara, libera si neinlantuita de reguli, norme, numar de centimentri sau dorintele si vointa altora . 

Iar in acest seminar  ne vom permite sa alegem sa devenim cine suntem cu adevarat, dincolo de ceea ce cred altii despre noi, dincolo de ceea ce am crezut noi despre noi si chiar dincolo de ceea ce ne-am imaginat vreodata ca am putea fi. 

Cui se adreseaza?

Oricarei femei ce isi doreste sa se descopere si sa arate lumii frumusetea sufletului sau.

Oricarei femei, indiferent de varsta, ce isi doreste sa afle secretele unei vieti lungi, sanatoase si senine.

Oricarei femei care isi doreste sa devina o Zeita!

 

De ce sa vii la acest workshop?

Pentru ca este unic, pentru ca vei afla lucruri si vei experimenta stari si emotii deosebite ce iti vor schimba viata pentru totdeauna.  Pentru ca te vei uita chiar a doua zi in oglinda si iti promit ca vei fi uimita!

Despre ce vom vorbi, ce vom afla si ce vom face?

Vom vorbi despre:

  •  istoria frumusetii feminine
  • ce inseamna sa fii femeie
  • cum a evoluat FEMEIA de-a lungul istoriei
  • ce Zeita te reprezinta? 

Ce vom face?

  • Exercitii de autocunoastere si vizualizare
  • cateva posturi de yoga specifice pt femei ( pentru  mentinerea tonusului muscular al corpului si al fetei, pentru obtinerea unui ten stralucitor)
  • cateva retete de creme si masti ce pot fi facute oricand in casa
  • retete de sucuri pentru o piele ferma, curata si luminoasa 

 

Cu ce contribui tu? 

Cu entuziam si deschidere, cu bucuria de a fi impreuna cu noi

Cu suma de 250 ron- taxa de participare

Cu o vorba buna si un zambet 

 

Cand are loc? 

Sambata, 23 Noiembrie 2019.

Locatia va fi comunicata participantelor. 

 

Cine sunt eu?

Aida Ivan- femeie, trainer, psihoterapeut. Iubesc omul si iubesc viata! Cred in OM si cred in magia vietii! Traiesc viata fiind alaturi de semenii mei, indrumandu-I pe calea dezvoltarii personale atat individual, in sedintele de psihoterapie sau coaching, si cat si in grupurile de dezvoltare personala sau in cadrul workshop-urilor. De asemenea, imi plac foarte tare retreaturile/ taberele de dezvoltare personala. 

Cred in permanenta dezvoltare a omului, in permanenta cautare a adevaratului Sine, cred in puterea sufletului uman si in frumusetea lui, cred in capacitatea omului de a fi orice- orice isi doreste, cu o singura conditie: sa isi doreasca! Acolo unde exista dorinta, exista solutie. Poate ca drumul va fi putin mai greu, insa va merita fiecare clipa. 

Prin dezvoltare personala vei descoperi cine esti, ce resurse ai, cum iti poti folosi chiar si defectele (eu nu le consider niciodata asa) ca resursa pentru a deveni mai bun ca persoana si ca profesionist- indiferent de profesia aleasa, mai fericit, mai satisfacut ca fiinta umana si mai complet. Dezvoltarea personala este cheia crearii personalitatii umane.     

P.S. La final fiecare participanta va primi cate un cadou ce consta in produse cosmetice naturale.

Astept cu multa nerabdare sa ne cunoastem!

 

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.