fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Despre vacanta si mindfulness

despre vacanta si mindfulness

Despre vacanta si mindfulness pentru a va bucura de fiecare zi ca in vacanta

Este vara, soare si …vacanta. Toata lumea asteapta vara, concediul, marea si odihna. Stiai insa ca vacanta reprezinta pentru multi dintre noi un motiv de stress? Si chiar unul destul de ridicat. De ce? Deoarece unii sunt singuri si le e greu sa plece undeva singuri, altii sunt obositi si au copii mici, iar plecarea undeva cu 2-3 copii mici poate fi destul de grea, altii poate ca nu au cea mai frumoasa si linistita relatie cu partenerul/partenera si gandul de a petrece o perioada mai mare de timp impreuna poate fi tulburator, iar altii pur si simplu isi fac griji din pricina banilor.

Vacanta ne da un motiv sa ne bucuram si sa fim prezenti

despre vacanta si mindfulness

Si toate acestea doar pentru ca uneori uitam sa ne bucuram de ceea ce avem sau ni se intampla in fiecare moment. Faptul ca avem ocazia sa fim liberi cateva zile, sa putem doar sa ne bucuram de cerul senin si de razele calde ale soarelui, de ciripitul pasarilor sau de linistea racoroasa a padurii, de zambetul copiilor sau de punerea in practica a imaginatiei lor zburdalnice si, de ce nu, chiar sa intram si noi, adultii, in jocurile lor ne-ar putea aduce multa energie si  bucurie.  Important este sa fim deschisi si prezenti. Prezenti in viata noastra, in fiecare clipa a ei. Prezenti in vietile altora, aducand bucurie si intelepciune.

Mindfulness te aduce mai aproape de bucuria de a fi

Vacanta este despre detasare de planuri, de stresul zilnic, de situatii dificile. Vacanta este despre noi, despre relaxare, despre bucuria de a fi. Si atat!

Va doresc din suflet vacanta frumoasa si linistita si va provoc la mindfulness!

Ne vedem in Septembrie la Mindfulness pentru a trai bucuria in fiecare zi

Din septembrie voi reincepe grupurile de mindfulness unde vom invata impreuna cum sa ne bucuram de prezenta vietii noastre. Va astept cu drag!

Va puteti programa acum si aici. 🙂

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.