fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Despre frumusete

despre frumusete

Despre frumusete

 

Ce inseamna un om frumos? Cum arata el? A fi frumos inseamna sa ai anumite dimensiuni, o anumita culoare de ochi sau glezna subtire?

Eu cred ca un om frumos este un om seren, luminos. De cate ori nu ati vazut femei superbe singure sau barbati frumosi, atletici singuri si tristi? Eu am vazut de foarte multe ori. Tot asa cum am vazut femei ce nu se incadreaza neaparat in definitia frumusetii, fericite langa niste parteneri poate mult mai atragatori decat ele. Si invers. Si poate ca nu intelegem cum si de ce se intampla aceasta.

despre frumusete

Frumusetea este o stare de spirit. Vreti sa aveti o piele frumoasa , tanara si radianta? Meditati, dormiti bine, mancati cu grija, faceti miscare. Veti spune ca stiti toate acestea, ca toate articolele de specialitate o spun si totusi…

Si totusi oamenii imbatranesc, pielea isi pierde din fermitate, ochii se intuneca, privirea se tulbura, trupul incepe sa doara, sa se imbolnaveasca. Si toate acestea se intampla nu pentru ca nu stim ce sa facem, ci pentru ca…pur si simplu nu facem.

Sigur ca nu e simplu sa iti schimbi modul de viata, sa incepi sa te uiti cu adevarat la tine, sa observi care sunt acele aspecte ale vietii tale ce iti produc stress, nemultumire, tristețe, furie. Si sa faci ceva pentru a schimba situatia, pentru a iesi din acele context de viata sau pentru a invata noi metode de rezolvare a unor probleme sau noi abordari si noi perspective. Stiu ca nu e usor.  

Asadar…eu va provoc la a ramane tineri, a va bucura de fiecare clipa, a avea corpul sanatos si frumos, exact asa cum meriti sa ai si sa fii!

Beautiful Aging Therapy/ Terapie anti-aging