fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Descopera-ti Drumul: Grupul de Dezvoltare Personala pentru Adolescenti

dezvoltare personala adolescenti

Imagineaza-ti un loc in care pasiunile tale prind viata, in care prietenii devin aliati de incredere si in care fiecare pas pe care il faci te apropie mai mult de a deveni cea mai buna versiune a ta. Bine ai venit in Grupul de Dezvoltare Personala pentru Adolescenti – un spatiu plin de inspiratie si transformare, creat special pentru tine!

Detalii despre sesiuni

Cui se adreseaza sesiunile? Adolescentilor din grupele de varsta 13-16 ani si 17-19 ani.

Cand? Incepand cu 14 octombrie 2023

Unde? In locatia Living Psychology, din Strada General Dimitrie Salmen 1 bis, Bucuresti, Sector 2

Care este frecventa sesiunilor? O data la doua saptamani, sambata si duminica – 12 intalniri, timp de 6 saptamani:

  • 14-15 octombrie
  • 28-29 octombrie
  • 11-12 noiembrie
  • 25-26 noiembrie
  • 9-10 decembrie
  • 16-17 decembrie

Cat dureaza intalnirile? Fiecare sesiune dureaza 4 ore si 30 de minute (2 ore activitate, 30 de minute pauza de socializare, urmate de inca 2 ore de activitate).

Ce teme vor fi abordate in cadrul sesiunilor?

🔹 Comunicare si Asertivitate: Cuvintele tale au puterea sa creeze conexiuni si sa-ti contureze viitorul. Invata cum sa comunici cu incredere si cum sa-ti afirmi punctele de vedere intr-un mod asertiv.

🔹 Depresie si Anxietate: Gaseste Lumina in Adancurile Tale: Infrunta-ti emotiile dificile si invata strategii pentru a depasi depresia si anxietatea. Descopera puterea de a-ti controla mintea si de a-ti recapata echilibrul emotional.

🔹 Furie si Gestionarea sa: Emotiile pot fi intense in aceasta perioada. Vei invata cum sa gestionezi furia si alte emotii intr-o modalitate adaptativa si eficienta.

🔹 Tipuri de Relationare si Relatii Sanatoase: Exploreaza diferite tipuri de relatii si invata cum sa creezi si sa mentii legaturi sanatoase.

🔹 Modalitati de Leadership: Descopera si dezvolta abilitati de leadership care te vor ajuta in viitoarea cariera sa avansezi sau sa fii mai aproape de obiectivul tau.

🔹Planificarea Eficienta a Programului Tau: Invata sa-ti gestionezi timpul si sa-ti planifici activitatile pentru a-ti atinge obiectivele intr-un mod eficient.

🔹 Gestionarea Financiara si Autodisciplina: Intelege importanta gestionarii banilor si cum sa-ti dezvolti abilitatile de autocontrol.

🔹 Epuizare si Prevenirea Stresului:  Vei invata sa recunosti semnele epuizarii si sa dezvolti tehnici pentru a preveni stresul si pentru a-ti mentine energia vitala.

🔹 Identificarea Nevoilor Personale si Crearea Limitelor Sanatoase: Descopera cum sa iti asculti propriile nevoi si sa stabilesti limite sanatoase in relatii si viata de zi cu zi.

🔹 Persuasiune vs. Manipulare: Invata sa recunosti diferenta dintre persuasiune si manipulare si sa-ti folosesti abilitatile pentru a te feri de abuzuri si situatii neplacute.

🔹 Alegerea Carierei si Testul Transformarii: Descopera paleta de optiuni de cariera si realizeaza un test specializat care te va ghida catre decizia potrivita pentru viitorul tau.

Detalii despre gazda sesiunilor

madalina Plesea
Psiholog clinician & Psihoterapeut Madalina Plesea
 
Psiholog specializat in psihologie clinica, hipnoza si interventii terapeutice de scurta durata, psihoterapeut cognitiv-comportamental. Arii de interes: evaluare clinica si psihodiagnostic, psihoterapie, hipnoterapie, interventie psihologica si consiliere clinica, psihoeducatie, interventie psihoterapeutica, dezvoltare personala si autocunoastere, cercetare psihologica si sanogeneza.

Care este costul participarii?

Participare intr-o singura zi (sambata sau duminica): 350 lei.

Participare in ambele zile (sambata si duminica): 530 lei.

Fii CURAJOS, fii INSPIRAT, fii TU insuti!

Intra in lumea captivanta a dezvoltarii personale pentru adolescenti, unde fiecare tema, fiecare lectie si fiecare pas pe care il faci conteaza! Pentru a te inscrie si pentru mai multe informatii, suna-ne la 0721 800 956.

Alege sa infloresti si sa descoperi cea mai puternica versiune a ta!