fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Despre tinerete fara batranete

anti aging consiliere batranete

Sunt sigura ca v-au placut basmele cand erati copii, cu personajele lor fantastice, cu puterile lor supraomenesti si poate ca, de multe ori, (eu sigur am facut-o) v-ati imaginat cum ar fi daca ar fi asa, cum ar fi daca si voi ati putea ramane tineri mereu de exemplu, sau cum ar fi sa puteti zbura sau sa fiti neinfricati ori nemuritori.

Poate ca nu putem zbura in mod concret si nici sa fim nemuritori. Insa putem calatori cu ochii mintii si crea realitatea exact asa cum ne-o dorim. Putem avea curajul sa traim cu adevarat, sa descoperim in adancul spriritului nostru toate acele resurse de care avem nevoie pentru asta.

Batranetea – ce este pana la urma? Cine este batran?

anti aging consiliere batranete

Putem insa sa fim nemuritori? Desigur, vom ramane mereu in sufletul cuiva care ne-a iubit, insa noi, oamenii, ca tot cee ace este viu de altfel, suntem muritori. Asta e cert. Insa batranetea este mai mult o idee decat ceva real. Ma uit in jur si vad persoane in varsta de 80 de ani mergand la sala, calatorind, bucurandu-se de fiecare clipa a vietii si aratand, evident, cu 20 de ani mai tineri. Si vad, in acelasi timp, persoane la 50 de ani care stau resemnate in fata televizorului, privind ore in sir niste emisiuni stupide, niste stiri nefericite, niste filme ce nu te educa in niciun fel, mancand prost si renuntand la a mai trai. Iar atunci eu ma intreb:  Cine este batran? Ce este batranetea? La ce varsta esti batran? Sau, mai bine spus, are batranetea o varsta?

 

Indrazneste sa ramai tanar. Primul tratament anti-aging este gândul tau

 

Eu cred ca, mai ales in ziua de azi, cand avem acces la atat  informatie dn abundenta si bine-documentata, cand stiinta se ocupa mai mult ca niciodata de a gasi metode pentru a imbunatati calitatea vietii, putem avea curajul de a indrazni sa ramanem tineri.

Iar aici, trebuie sa spun, ca nu medicamentele sunt importante. Cel mai important lucru este modul in care alegem sa ne privim si sa ne traim propria existenta.

Program de consiliere anti- imbatranire ( anti-aging)- Beautiful Aging Therapy

 

Am creat un program de consiliere anti- imbatranire ( anti-aging)- Beautiful Aging Therapy, deoarece sunt convinsa ca secretul tineretii fara batranete  exista in mintea fiecaruia dintre noi. Credintele despre viata, despre moarte, despre boli si batranete sunt cele care conteaza cel mai mult. Meditatia si miscarea, activismul mental si fizic, micile si marile obiective, placerile marunte- acestea fac ca intreaga imagine a mintii noastre despre varsta, viata si moarte sa se modifice fundamental astfel incat schimbarea sa se produca atat la nivel mental cat si la nivel bio-fizic. Stiinta arata deja cum gandurile ne pot modifica genele, ne pot imbolnavi si, deci, vindeca, ne pot face nefericiti si deci, si fericiti.

 

De ce un program de consiliere anti-imbatranire?

 

Pentru ca frumusetea vine din interior, iar mintea este acel computer care coordoneaza intregul nostru corp. Nicio crema anti-aging din lume nu poate sterge ridurile pe care le putem provoca cu incruntarea nemultumirii. Frumusetea si tineretea exista in tine si se reflecta in oglinda. A ta sufletului si cea pe care o folosesti zi de zi.

Maltz Maxwell descrie in cartea sa ”Psiho-cibernetica” cazul unei doamne care, desi avusese o operatie estetica, era o femeie frumoasa, in continuare continua sa se vada urata. La fel si cu tineretea. Cand sufletul ti-e tanar si corpul activ, aceasta se va reflecta pe chipul tau.

 

Ai curaj sa traiesti tanar si activ, ai curaj sa iubesti, sa te bucuri de viata, sa iti atingi scopul, sa EXISTI cu adevarat pana in ultima clipa a vietii tale! Aceasta este provocarea mea pentru tine.

 

Beautiful Aging Therapy/ Terapie anti-aging