fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Despre 2021

despre 2021
2021, un an interesant. Un an in care am învățat multe, am avut timp să ne gândim la ce este important pentru noi, am putut să luăm niște decizii poate mai dificile… un an interesant. Suntem la finalul lui și poate ar fi bine să ne uităm puțin în urmă și să învățăm ceea ce cu siguranță am avut de învățat, să mulțumim pentru ceea ce cu siguranță am avut de mulțumit, să fim recunoscători și fericiți pentru ceea ce am primit și oferit. Viața este o călătorie minunată iar fiecare an al ei merită celebrat, chiar daca unii dintre ei pot fi mai ciudați sau neobișnuiți.
despre 2021

Anul 2021 merită sărbătorit

Anul 2021 merită și el celebrat, cu toate bucuriile și provocările pe care le-a adus. Pentru mine, a fost unul dintre cei mai buni ani din punct de vedere profesional. Am reușit să formez o echipă frumoasă la cabinet, am găsit un partener extraordinar in Brașov, o femeie puternică și foarte pasionata de munca ei. Pe plan personal, 2021 a fost plin de provocări pe care însă am reușit să le depășesc. Nu ușor, nu fără lacrimi, nu fără regrete. Însă le accept pe toate, le integrez pe toate, le înțeleg și le folosesc de acum înainte pentru evoluția mea.

La finalul 2021 mulțumesc...

2021 este un an la finalul căruia simt să le mulțumesc multor persoane: in primul rând clienților mei, acești oameni deosebiți ce mi-au acordat încredere, ce au ales să mă primească în viața lor și în cele mai intime momente ale lor, ce au putut să plângă și să râdă alături de mine. Lor le mulțumesc din toată inima mea. Apoi vreau să le mulțumesc colegilor mei, Maya, Corina Danu, Corina Ștefan, Raluca Manea, Laura Ghiță, Emanuel fără de care nimic din ce se întâmplă în cabinetul nostru nu ar fi la fel. Atmosfera caldă, prietenoasă, liniștea, dar si diversitatea metodelor si tehnicilor terapeutice, toate acestea sunt datorate lor, pasiunii lor, profesionalismului și dedicării lor. Vreau să îi mulțumesc Manuelei Moșoiu, colega mea dragă din Brașov, alături de care am deschis centrul Neurohub unde ne puteți găsi din 1 Ianuarie 2022. Si așa a fost 2021 pentru mine.

Pentru tine cum a fost 2021?

Fa o analiză atentă a lui și apoi mută-ți privirea către 2022. Ce vrei să ai, unde vrei să crești, cine vrei să devii și, mai al s, ce poți face pentru a obține toate acestea? 

Privește trecutul cu recunoștință și îmbrățișează viitorul cu speranță și încredere!