fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Craciun minunat singur, fara partener

Craciun singur - craciun fara partener - workshop

Magia ascunsa a Craciunului- Cum sa petreci un Craciun minunat fara partener/a?

 

Esti singur/a, vin sarbatorile si te cuprinde tristetea la gandul ca esti singur/a? Ca doar tu esti singur/a? Ca toti ceilalti au pe cineva iar tu vei sta singur in casa? Ca daca nu ai un partener/a inseamna ca vei avea un Craciun ingrozitor?

Cate persoane singure nu se gandesc asa? Cate cred ca e ceva in neregula cu ele sau chiar cauta cu disperare un partener acum, repede, doar ca sa nu fie singure de Craciun?

Ei bine, daca esti una dintre aceste personae, eu iti fac o invitatie din toata inima mea. Vino la  workshopul meu unde vei cunoaste alte personae deosebite ca si tine si unde vom vedea impreuna ce inseamna si cum intelegem de fapt singuratatea, cum alegem sa ne petrecem sarbatorile ( si nu numai) si cum sa ne gasim fericirea si poate chiar, de ce nu, partenerul.

Craciun singur - craciun fara partener - workshop

Ce vom face?

Vom descoperi impreuna care sunt motivele ce ne impiedica sa ne bucuram de realtiile  semnificative pe care le avem deja in viata noastra.

Vom face cateva exercitii pentru a descoperi cine suntem cu adevarat si ce ne dorim de la noi insine si de la ceilalti.

Vom explora impreuna cele mai bune metode de gasire a fericirii si implinirii personale.

Nu uita ca nefericirea se dizolva de la sine atunci cand alegi sa fii fericit.

Crezi ca e imposibil? Iti garantez ca nu este! Ai doar curajul sa indraznesti.

 

Ce nu se va intampla?

 

Abordarea mea este de specialist in psihologie umanist- experientialista, asadar nu vom alerga dupa zane, ingeri sau demoni, nici nu vom cauta vinovati fara vina.  Rolul meu este de a va ajuta sa gasiti calea catre voi.

 

Nu este un loc unde iti vei gasi partenerul de Craciun, ci este un workshop in care te ghidez cum sa fii fericit cu tine. Apoi partenerul potrivit va veni la vremea potrivita.

 

Contributia voastra

 

100  RON

Cand?

Duminica, 16 Decembrie, intre orele 11- 15

 

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.