psiholog online aida ivan

Psiholog online

 

Oare de cate ori nu ti-ai dorit sa poti vorbi cu un psiholog online, fara sa ajungi la cabinet? Oare de cate ori nu te-ai gandit ca ai dori sa stai de vorba cu un psihoterapeut, dar programul de la birou nu ti-a permis sau poate, pur si simplu nu ai un terapeut in orasul tau? Sau poate, te-ai gandit de multe ori ca ti-ar fi mai simplu sa vorbesti cu un psiholog daca nu ai fi la o respiratie distanta?

 

Terapia online este cea mai simpla, rapida si moderna cale in zilele noastre. Psihoterapia online poate fi raspunsul la intrebarile tale.

psiholog online aida ivan

 

Este diferita terapia cu un psiholog online?

 

Suntem intr-o lume moderna, iar acum comunicarea pe Internet este chiar mai rapida, mai adaptata erei noastre decat comunicarea fata in fata. Pana la urma, relatia intre client si psiholog este una de incredere, iar terapia este o forma de comunicare. Procesul terapeutic s-ar desfasura la fel, singura diferenta ar fi ca vom comunica mediat de Internet, de un computer.  

 

Sesiunile de terapie se vor desfasura fie pe WhatsApp Web, fie pe Skype, tu alegi cea mai potrivita metoda pentru tine.

 

Cum te pot ajuta eu ca psiholog online?

 

Sunt psiholog, iar menirea si vocatia mea este sa ajut oamenii sa se gaseasca pe ei insisi, sa isi gaseasca menirea, sa atinga pacea cu ei insisi si  sa evolueze. Iar pe tine te pot ajuta simplu online.

psiholog online

Sunt terapeut cu specializari in terapie cognitiv comportamentala, existentialist- umanista si, mai nou, urmez specializare in hipnoza clinica. Am ales sa urmez toate aceste specializari, sa ma dezvolt pentru a intelege omul in complexitatea lui, pentru ca fiecare persoana este unica.

 

Ca psiholog online iti sunt aproape si te ajut precum te-as ajuta la cabinet. Fac sesiuni de terapie de cuplu daca relatia ta cu partenerul tau sau relatia ta cu tine sufera.  

 

Ca psiholog online te ajut sa treci peste anxietate, blocaje, frici si dependente, la fel cum s-ar intampla fata in fata.

 

Ca psiholog online te ghidez in dezvoltarea personala in sesiuni de life coaching.

 

De ce ai alege terapie online?

 

Pentru ca pur si simplu ai inteles ca ai nevoie de terapie si nu ai un consilier in orasul tau.

 

Pentru ca orele lungi la serviciu nu iti permit sa te mai deplasezi dupa program la cabinet si ai prefera ca pauza de masa sa ti-o dedici avand grija de gandurile tale, de sufletul tau.

 

Pentru ca psihoterapia online poate fi, uneori mai ieftina. Aceasta pentru ca timpul de multe ori costa bani, la fel si benzina.

 

Pentru ca oricat de banal ar suna, psihologul tau online este la un click distanta.

 

Cum se procedeaza in cazul terapiei online?

  • ma contactezi, comunicam si stabilim cum te pot ajuta.
  • agream sa facem terapie impreuna.
  • iti trimit proforma pe adresa de email (daca esti de acord cu utilizarea acesteia si este dreptul tau sa refuzi sa o comunici. din pacate fara numar de telefon si adresa de email nu putem colabora).
  • Pretul orei (onorariul) orei de terapie este 200 RON.
  • imi platesti onorariul pentru prima ora de terapie.
  • Stabilim impreuna data, ora si modul in care ne intalnim online (via Skype sau Whatsapp)
  • Ne intalnim online.

Datele unde poti plati sesiunea de terapie online:

S.C. INSPIRING MOMENTS S.R.L .

CUI: 38831260

IBAN: RO06RZBR0000060020613076, Deschis la Raiffeisen Bank

*

**

 

Oricare ar fi motivele tale pentru a apela la un psiholog online, sunt aici sa te ajut. Contacteaza-ma la Aida Ivan si impreuna stabilim pasii si calea.

Pana atunci, pace cu tine si iubire iti doresc.