fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Maria-Clara Șutic

Cine sunt eu?

Mă numesc Maria-Clara Șutic și sunt studentă la Facultatea de Psihologie, din cadrul Universității Titu Maiorescu din București . Fac parte din echipa Living Psychology și sunt asistenta doamnei psihoterapeut Aida Ivan.

Pasionată de mică de creierul și psihicul omului, mereu am știut că vreau să devin psiholog, persoana care ajută alți oameni să se regăsească sau să evolueze. Mă consider o persoană caldă, plină de iubire și mereu dispusă să îi ajute pe cei care au nevoie.

Ce vreau să fac în continuare?

Fiind o persoană care iubește mișcarea și sportul, după 6 ani de practicat volei de perfomanță, consider că a îmbina aceste două pasiuni, este varianta care mi se potrivește cel mai mult. Vreau să studiez masterul în psihologia sportului, să fac formare în hipnoză ericksoniană și NLP-T (terapie neuro-lingvistică). Consider că de când am fost mică am fost învățată cea mai bună lecție de către mentorii și familia mea, iar eu acum aspir să îi ajut și pe alții să conștientizeze și să practice în viața de zi cu zi principiul că cele mai importante lucruri în viață sunt: să faci ceea ce îți place & să te iubești și să te accepți așa cum ești.