retreat

De ce o retragere?

Pentru ca te schimba fundamental, pentru ca ai ocazia sa cunosti oameni asemeni tie, sa impartasesti experiente, sa canti, sa razi si sa plangi, sa te relaxezi  complet sau poate “doar” sa stai in liniste, sa asculti zgomotul padurii si sa intri in contact cu tine, cu sufletul tau, cu cele mai intime ganduri ale tale.

Cu totii avem nevoie de liniste- barbati, femei, copii, tineri sau maturi… doar in liniste ne putem “auzi” sufletul, ne putem gandi doar la noi insine si la relatiile cu cei dragi (sau mai putin dragi) fara  a fi in continuu bombardati de stiri, griji, telefoane, email-uri, mesaje etc. Desigur ca ne vom intoarce la ele, fac parte din viata omului modern. Dar ne vom intoarce schimbati, ne vom intoarce linistiti, ne vom intoarce mai optimisti, mai relaxati si mai curajosi.

Pentru ca este nevoie de curaj ( chiar de foarte mult) pentru a fi constient de tine si de viata ta, pentru a lua decizia de a da drumul celui ce ne face rau sau jobului care nu ne satisface, pentru a o lua poate de la capat sau poate doar pentru a ne relaxa si bucura de tot ce ne ofera viata.

Ce vom face?

Vom medita si vom “sta”in tacere.

Vom face cate 2 sesiuni de meditatie si cate 2 ore de “liniste” pe zi.  

Vom face yoga – fiti linistiti, nu trebuie sa fiti avansati, flexibili sau slabi…

Tot ce trebuie sa faceti este sa va dati voie sa va cunoasteti corpul, sa il ascultati si sa va relaxati.

Vom face cate o sesiune de relaxare in fiecare seara ( Vineri si sambata) de cate 30 minute, cate o sesiune de dimineata de energizare de cate 45 de minute ( sambata si duminica).

 

Vom face sesiuni de drama terapie cu prietena mea, Antonia, astfel: 

Seminarul 1: Relaxare si cunoastere prin tehnici psihodramatice (cu intreg grupul, 2h) 

Seminarul 2: Introspectie si concentrare prin tehnici psihodramatice (cu intreg grupul, 2h) 

Seminarul 3: Psihodrama si stabilirea de obiective (cu intreg grupul si individual, 1h)

 

Scopurile propuse sunt ca fiecare participant sa poata invata tehnici de concentrare si de introspectie utile in controlul anxietatii si canalizarea atentiei si vointei pe scopuri si solutii in viata de zi cu zi. 

Vom manca sanatos – organic, vegetarian si gustos. Ne vom plimba

Cand?  17- 19 Noiembrie 2017


Cat costa?  440 ron/persoana


Unde?  Locatia va fi anuntata peroanelor interesate.

Rezervă acum!