retragere in natura

Mindfulness and Silence Retreat

Retragere in natura – Mindfulness si tacere

 

Noi suntem de necuprins. Nu pretind ca vom ajunge la o cunoastere totala asupra noastra dar, cum orice foc incepe cu o scanteie, va invit ca in timpul acestor trei zile, sa aprindem impreuna aceasta scanteie pentru ca mai apoi, alimentata de iubire, vointa si rabdare, sa aprinda in noi focul cunoasterii.

De ce imi plac atat de mult retragerile?

Pentru ca te schimba fundamental, pentru ca ai ocazia sa cunosti oameni asemeni tie, sa impartasesti experiente, sa canti, sa razi si sa plangi, sa te relaxezi  complet sau poate “doar” sa stai in liniste, sa asculti zgomotul padurii sis a intri in contact cu tine, cu sufletul tau, cu cele mai intime ganduri ale tale.
Cu totii avem nevoie de liniste- barbati, femei, copii, tineri sau maturi… doar in liniste ne putem “auzi” sufletul, ne putem gandi doar la noi insine si la relatiile cu cei dragi (sau mai putin dragi) fara  a fi in continuu bombardati de stiri, griji, telefoane, email-uri, mesaje etc.  Desigur ca ne vom intoarce la ele, fac parte din viata omului modern. Dar ne vom intoarce schimbati, ne vom intoarce linistiti, ne vom intoarce mai optimisti, mai relaxati si mai curajosi. Pentru ca este nevoie de curaj ( chiar de foarte mult) pentru a fi constient de tine si de viata ta, pentru a lua decizia de a da drumul celui ce ne face rau sau jobului care nu ne satisface, pentru a o lua poate de la capat sau poate doar pentru a ne relaxa si bucura de tot ce ne ofera viata.
 

Ce vom face?

Ne vom inchide telefoanele mobile pentru 3 zile si vom incepe calatoria. Ne vom cunoaste in prima seara , vom pune la punct detaliile, vom invata tehnicile de mindfulness si apoi…liniste!
Ne vom plimba nestingheriti prin padure, vom face yoga daca asta vom simti sau vom medita, vom avea la dispozitie mancare sanatoasa, organica ( meniu vegetarian), vom scrie si desena. Iar la final vom impartasi cu ceilalti experienta traita.…sau nu. .
 

Cand? 20 – 22 Octombrie

Unde? In mijlocul naturii- locatia va fi comunicata celor interesati

Cat costa? 450 ronpretul include cazare, masa, sesiuni de mindfulness si meditatie

Viata nu are nevoie de sens ca sa se intample, insa daca ii dam sens, ea va fi minunata!!
Va astept cu drag sa experimentam tacerea si tehnicile mindfulness in mijlocul naturii!