fbpx
Terapie pentru viață împlinită

Cum poți folosi sistemul Brain Trainer pentru a-ți dezvolta cariera în psihologie?

brain trainer

La Living Psychology, credem în puterea oamenilor de a se ajuta unii pe ceilalți. „Să îți fie bine” este îndemnul care ne ghidează în activitatea cu clienții noștri. Iar o modalitate de a ajunge, indirect, la cât mai multe persoane, pentru a le ajuta să le fie bine, este formarea de terapeuți care să integreze sistemul Brain Trainer în practica lor. În această idee, am dezvoltat departamentul nostru de cursuri.

În cadrul cursurilor de Brain Mapping și Neurofeedback susținute de Aida Ivan, fondatoarea clinicilor Living Psychology, cu o experienta de peste 22 ani in domeniul psihologiei si neuroștiintei, următoarea generație de profesioniști învață cum să integreze tehnologia în practica lor, pentru a duce metodele de terapie pe care le aplică la următorul nivel.

Aida nu este doar un nume de referință în domeniul psihologiei, ci și pionierul unei noi ere în terapia
neurocognitivă din România, fiind primul psihoterapeut care a introdus Brain Mapping-ul si Neurofeedback-ul la noi în țară. De asemenea, Aida este supervisor internațional certificat de către Brain-Trainer International.

Utilizarea sistemului Brain Trainer în practica ta

În cadrul cursurilor susținute de Aida, ne dedicăm îmbunătățirii competențelor terapeuților prin integrarea tehnologiilor inovatoare în practica lor. Sistemul Brain Trainer oferă oportunități unice pentru profesioniștii din domeniul psihologiei de a-și extinde abilitățile și de a oferi terapii avansate clienților lor.

Brain Trainer: Un pas înainte în terapia neurocognitivă

Sistemul Brain Trainer reprezintă un punct de referință în terapia neurocognitivă. Acesta utilizează neurofeedback-ul pentru a ajuta pacienții să își îmbunătățească concentrarea, să gestioneze mai bine stresul și anxietatea și să își îmbunătățească performanțele cognitive. Acest lucru este realizabil prin analiza și antrenamentul undelor cerebrale, facilitând o mai bună auto-reglare a creierului.

Integrarea în practica clinică

Integrarea sistemului Brain Trainer în practica clinică oferă terapeuților posibilitatea de a personaliza tratamentele, bazându-se pe datele precise oferite de brain map. Terapeuții pot folosi aceste informații pentru a dezvolta planuri de tratament mai eficiente, orientate către nevoile specifice ale fiecărui pacient.

Formare și certificare

Prin intermediul cursurilor noastre, profesioniștii pot învăța cum să utilizeze eficient sistemul Brain Trainer, cum să interpreteze datele obținute și cum să integreze aceste cunoștințe în practica lor. Acest aspect este foarte important pentru a asigura o aplicare corectă și eficientă a neurofeedback-ului în terapia psihologică.

Impactul pozitiv pe care îl are sistemul Brain Trainer asupra pacienților

Implementarea sistemului Brain Trainer în practica ta poate avea un impact pozitiv profund asupra pacienților. Prin îmbunătățirea activității cerebrale și auto-reglare, pacienții pot experimenta reducerea semnificativă a simptomelor asociate cu diverse tulburări. Acest lucru poate conduce la o mai bună calitate a vieții și la o recuperare mai rapidă.

Certificându-se în utilizarea sistemului Brain Trainer, terapeuții nu doar că își îmbogățesc cunoștințele și abilitățile, dar contribuie și la bunăstarea comunității. Ei devin capabili să ofere servicii de terapie mai avansate, ajutând un număr mai mare de persoane să își îmbunătățească sănătatea mintală.

Adoptarea sistemului Brain Trainer în practica psihologică reprezintă un pas important către inovație și eficiență. Acesta oferă o nouă perspectivă în terapie, deschizând calea către o îngrijire personalizată și mai eficientă a sănătății mintale. Pentru terapeuți, este o oportunitate de a-și extinde competențele și de a oferi cele mai bune servicii pacienților lor.

Vrei să afli mai multe despre cursurile susținute de Aida Ivan? Contactează-ne chiar acum și fă primul pas spre dezvoltarea carierei tale!