office-yoga-2

Ce vreau? Ce imi doresc cu adevarat? Unde imi doresc sa fiu? Unde vreau sa ajung?

 

Traim intr-o epoca in care oamenii muncesc mult. Viata e agitata. Nivelul de stress e ridicat. Si vine o clipa in care ne oprim si ne punem intrebari. Dar viata nu se opreste, ea isi continua mersul in ritm alert. Iar noi trebuie sa ii facem  fata. Si sa gasim si timp si spatiu in inima noastra pentru raspunsurile la intrebarile de mai sus.

Ce pot face eu?

 

Pot veni la compania ta si putem lucra impreuna pentru a implementa un program de mindfulness/yoga/relaxare  pentru tine si angajatii tai astfel incat nivelul de stress al tuturor sa scada, atmosfera sa se destinda facand loc bucuriei si eficientei. Un om relaxat si fericit va fi mult mai efficient decat unul stresat si furios.

 

De asemenea, putem organiza si retrageri/team building pentru tine si colaboratorii/angajatii tai. Sau, de ce nu, pentru tine si prietenii tai. Intra pe site si vezi care sunt optiunile noastre. Cu siguranta vei gasi ceva care sa se potriveasca dorintelor tale

Ce trebuie sa faci?

 

Ma poti contacta direct sau te poti inscrie la unul dintre progamele noastre.  Suna-ma sau trimte-mi un email cu toate intrebarile pe care le ai.

Impreuna putem apoi decide care  este cel mai potrivit program pentru tine si compania ta.